Castellbisbal sol·licita entrar a formar part de la Mesa d'abocadors de Rubí

Dimecres, 25 de febrer de 2015 a les 13:44

El consistori ha traslladat a l’Ajuntament de Rubí i a la Plataforma Rubí Sense Abocadors el seu compromís de seguir treballant per impedir la construcció d’un abocador proper a la urbanització de Can Campanyà.

L’Ajuntament de Castellbisbal celebra que, finalment, el consistori de Rubí hagi pogut precintar, amb autorització judicial, les obres que s’estaven duent a terme a Can Balasc sense la corresponent llicència municipal. Això és el que l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, ha traslladat a la seva homòloga de Rubí, Carme García, durant una trobada que han mantingut aquests dies per parlar sobre les últimes accions que s’han fet per paralitzar els treballs de construcció d’un abocador en uns terrenys situats dins del terme municipal de Rubí, però propers a la urbanització de Can Campanyà.

Durant la trobada, a la qual també va assistir el regidor de Medi Ambient, Alberto Matallanas, l’alcaldessa, Dolors Conde, va demanar a García que l’Ajuntament de Castellbisbal pogués entrar a formar part de la Mesa de seguiment dels abocadors, juntament amb l’Associació de Propietaris de Can Campanyà Residencial, donat que és un nucli de població proper a Can Balasc.

Des de l’Ajuntament de Castellbisbal continuarem treballant fermament per impedir la construcció d’un abocador a Can Balasc així com de qualsevol projecte o infraestructura de gestió de residus, dins del terme municipal o en les seves proximitats, sempre que aquest pugui tenir impactes sobre l’entorn, el paisatge o el medi ambient, i afectar la salut i la qualitat de vida de les persones”, destaca l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde.

Aquest compromís de l’actual equip de govern de Castellbisbal és el que el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament, Alberto Matallanas, ha traslladat també a la Plataforma Rubí Sense Abocadors, durant l’assemblea que el passat 19 de febrer va tenir lloc al Centre Rubinec d’Alternatives Culturals. Durant aquesta reunió, a la qual també van assistir representants de l’Associació de Propietaris de Can Campanyà Residencial, el regidor Matallanas va manifestar la voluntat de l’Ajuntament de Castellbisbal en col·laborar en totes aquelles accions que siguin necessàries per impedir la construcció d’un abocador a Can Balasc.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:21