L'Ajuntament convoca una reunió informativa sobre Can Balasc

Divendres, 13 de març de 2015 a les 08:31

La trobada tindrà lloc el dilluns, 16 de març, a les 19.00 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

Amb l’objectiu d’informar a la ciutadania sobre l’estat actual del projecte de Can Balasc, l’Ajuntament de Castellbisbal ha convocat una reunió pel proper dilluns, 16 de març, a les 19.00 hores, a la Sala de Plens de les dependències municipals de l’avinguda Pau Casals.

En aquesta trobada, a més d’explicar en quin punt es troba el projecte de Can Balasc, s’informarà de les últimes accions que s’han dut a terme per paralitzar els treballs de construcció de l’abocador en uns terrenys situats dins del terme municipal de Rubí, però propers a la urbanització de Can Campanyà.

A més, durant la reunió també es donaran detalls de la manifestació que la plataforma Rubí Sense Abocadors ha convocat per la tarda del divendres, 20 de març. Aquesta marxa està previst que surti a les 18.00 hores de la plaça Catalunya de Rubí i que recorri diversos carrers fins arribar a la plaça Pere Aguilera.

La mobilització i pressió ciutadanes són essencials per impedir la creació d’aquest abocador i evitar-ne els impactes ambientals, i sobre la salut i la qualitat de vida”, assenyala el regidor de Medi Ambient, Alberto Matallanas, que darrerament ha assistit a les assemblees de la plataforma Rubí Sense Abocadors per manifestar la voluntat de l’Ajuntament de Castellbisbal en col•laborar en totes aquelles accions que siguin necessàries per impedir la construcció d’un abocador a Can Balasc.

Darrera actualització: 02.01.2020 | 18:15