Recull de fotografies de la Diada de Sant Jordi 2015

Divendres, 24 d'abril de 2015 a les 10:42

La Fira de Sant Jordi va deixar, ahir dijous, moltíssimes imatges per recordar. Us deixem un recull d'alguns d'aquests moments.

Gran afluència de públic durant tot el dia d'ahir a la Fira de Sant JordiLa Plaça de l'Església, l'Esbarjo i els carrers de Pi i Margall i Major es van omplir de veïns que van voler passejar i comprar a les diferents parades i participar en els tallers organitzats així com gaudir de les representacions de teatre, música i ball que es van fer, durant tot el dia, a l'escenari de la Plaça.

La Fira va obrir a les deu del matí i, des del primer moment, ja va rebre les primeres visites. Tot i això, va ser a la tarda quan es va registrar un major nombre de visitants que van omplir els carrers fent que la Diada presentés un gran aspecte.

A més de les parades de llibres i roses, els comerços locals van oferir d'altres productes relacionats amb la festa de Sant Jordi i les entitats del poble també van posar parada perquè els més petits poguessin fer tallers i activitats relacionats amb la Diada.

 

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:27