271 nens i joves han participat al Cros escolar, un 41% més que l'any passat

Dimecres, 29 d'abril de 2015 a les 15:46

Els Arenys ha estat l’escola que ha inscrit més corredors i això li ha permès guanyar un premi de 200 euros per comprar material esportiu.

Un total de 271 nens i joves van participar, diumenge, en la dissetena edició del Cros escolar de Castellbisbal. Es tracta d’una xifra que representa un clar augment en relació a les edicions dels anys 2013 i 2014 quan es van registrar 198 i 192 inscrits, respectivament.

Per escoles, els alumnes d’Els Arenys han estat els que més han participat en aquesta iniciativa i, per tant, aquest centre educatiu ha guanyat el premi a la participació que consisteix en 200 euros per invertir en material esportiu. Es tracta d’un guardó que s’atorga cada any i que rep l’escola que inscriu més alumnes a aquesta competició.

La cursa va estar organitzada per l'entitat castellbisbalenca CE Mindundis Team, en col·laboració amb l'Àrea d'Esports i el Consell Esportiu de Terrassa.

Classificacions i guanyadors
El Cros escolar de Castellbisbal va comptar amb participants de totes les escoles i instituts de Castellbisbal, però també amb participants d’escoles de Sant Cugat del Vallès.

Podeu consultar les classificacions finals mitjançant aquest enllaç.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:21