Gran afluència de públic a la Mostra d'oficis artesans i tradicionals

Dimarts, 19 de maig de 2015 a les 17:18

Dissabte, el carrer de Pi i Margall es va omplir de veïns que van voler gaudir de la 3a Mostra Participativa d'Oficis Artesans i Tradicionals.

La teixidora, el fuster o el cisteller van ser alguns dels oficis que es van poder veure en aquesta mostra que va tenir, entre els seus punts d'atracció principals, l'estand organitzat pels Amics de Sant Antoni Abat que van presentar dos oficis oficis lligats al món dels animals: l'esquilador i el ferrer. 

Durant tot el matí, els Amics de Sant Antoni van fer demostracions de com esquilar ovelles i cavalls i van ferrar també diversos animals. Tot plegat, va reunir un nombrós grup de curiosos al seu voltant, durant tot el matí.

La Mostra va comptar també amb diverses parades de productors castellbisbalencs de fruites i verdures ecològiques i de cerveses artesanals.  A més, tant el Museu del Tractor com el Museu de la Pagesia van posar una parada promocional.

La Mostra d'oficis artesans i tradicionals es va celebrar el passat dissabte 16 de maig i va servir per commemorar el Dia Internacional dels Museus, a Castellbisbal.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:42