Castellbisbal es solidaritza un any més amb els malalts d'esclerosi múltiple

Dilluns, 6 de juliol de 2015 a les 13:17

La de Castellbisbal és una de les més de 600 piscines de tot Catalunya que participarà el 12 de juliol en la campanya “Mulla’t” que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

 

L’Ajuntament de Castellbisbal s'ha adherit un any més a aquesta iniciativa i el diumenge 12 de juliol, de 10.00 a 18.00 hores, pots anar a la piscina municipal d’estiu de l’Illa Esportiva a mullar-te per l'esclerosi múltiple.

Està previst que a les 12.00 del migdia tothom es tiri de cop a l’aigua, com a acte simbòlic de la jornada, durant la qual també es podrà col·laborar amb la compra de productes diversos en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Cada vuit hores es diagnostica un nou cas d'esclerosi múltiple al nostre país. L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica que afecte a persones molt joves, malauradament és invalidant i generalment progressiva. Més de 6.000 persones conviuen amb aquesta malaltia a Catalunya.

L'objectiu de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és treballar per donar suport a tots els malalts en la vessant d'assistència personal i aportar tots els recursos possibles a la investigació científica.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:54