La Capsa de Música s'obre amb els jardins de Can Margarit plens i una bona crítica del públic

Dimarts, 7 de juliol de 2015 a les 11:45

El cantant de jazz Anthus ha estat l'encarregat d'estrenar el cicle Capsa de Música d'enguany que s'allargarà durant tot el juliol.

Gran expectació, divendres passat, per assistir al primer concert de la Capsa de Música d'aquest 2015. En obrir les portes dels jardins de Can Margarit per a les persones que volien sopar abans de l'actuació, els jardins ja van quedar pràcticament plens i a mesura que s'acostava l'inici del concert, creixia el nombre d'espectadors fins a assolir, pràcticament, el màxim de l'aforament permès al lloc.

L'èxit del concert d'Anthus, però, no només va ser per la quantitat de públic sinó també per la qualitat musical de l'espectacle que va sorprendre i agradar. Durant l'actuació, Anthus va presentar Radici, un treball en què presenta un conjunt de peces musicals en les quals fusiona les músiques tradicionals i populars del Mediterrani amb el jazz.

Propers concerts
El cicle Capsa de Música continuarà durant el mes de juliol amb diverses propostes musicals. Divendres vinent, serà el torn d'UNA, un grup format, entre d'altres, per la castellbisbalenca i professora de l'Escola Municipal de Música, Lluna Aragon. 

Darrera actualització: 27.12.2019 | 15:53