Castellbisbal neda més de 73 quilòmetres en solidaritat amb els afectats d'esclerosi múltiple

Dimecres, 15 de juliol de 2015 a les 10:20

La piscina d’estiu de l’Illa Esportiva se suma a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” i aconsegueix recaptar en un dia més de 200 euros de donatiu.

 

Prop de 150 castellbisbalencs s’han solidaritzat, un any més, amb els afectats d’esclerosi múltiple i les seves famílies. Ho han fet a través de la campanya del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que aquest passat diumenge, 12 de juliol, es va celebrar a la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva i a més de 600 instal·lacions de tot Catalunya que també s’han sumat a la iniciativa.

Durant la jornada els castellbisbalencs van nedar més de 73 quilòmetres (73.810 metres exactament) com a mostra de solidaritat amb les més de 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya, una malaltia degenerativa del sistema nerviós central, que pot tenir com a conseqüència una mobilitat reduïda i fins i tot la invalidesa, en els casos més severs. També, i com acte simbòlic de la jornada, cap al migdia un nombrós grup de persones que omplien la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva es va llançar de cop a l’aigua.

L’èxit de la convocatòria ha estat possible gràcies a la implicació de la desena de voluntaris que han col·laborat activament amb la campanya”, destaca la regidora de Serveis a la Ciutadania, Melania Solís, alhora que agreix a la ciutadania la seva participació: “tots, grans i petits, han aportat el seu gra de sorra per aconseguir que el Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Castellbisbal hagi tornat a batre record de participació”.

També, durant tot el dia, des de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda, es va instal·lar al voltant de la piscina una paradeta des d’on s’oferia informació sobre l’esclerosi múltiple i on es podien trobar diversos productes amb el disseny de la campanya. Entre el material -que a mig matí ja s’havia venut tot-, hi havia samarretes, tovalloles i bosses.

La campanya del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple i organitzada al municipi per l’Àrea de Serveis Socials de la Regidoria de Serveis a la Ciutadania, ha aconseguit enguany recaptar uns 225 euros.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:54