El Síndic de Greuges atén 12 visites en el seu desplaçament a Castellbisbal

Dijous, 16 de juliol de 2015 a les 10:59

Problemàtiques vinculades amb urbanisme, qüestions tributàries i el consum de subministres bàsics com l’aigua, la llum i la telefonia centren les queixes i consultes dels castellbisbalencs.

L’equip del Síndic de Greuges va atendre un total de 12 visites en el desplaçament que va fer ahir al matí a Castellbisbal per facilitar l’accés de la ciutadania a aquest servei, que té com a objectiu garantir el dret de totes les persones a una bona administració.

De les 12 visites, totes de persones residents al municipi, nou van materialitzar-se en queixes mentre que tres van ser consultes. Els problemes plantejats pels veïns i veïnes que van acudir-hi a l’Escola Municipal de Música, on es van atendre les visites, eren temes relacionats amb l’urbanisme, qüestions tributàries i el consum de subministres bàsics, com ara aigua, llum i telefonia. A més, de les nou queixes presentades, dues anaven adreçades a l’Ajuntament de Castellbisbal.

La d’ahir ha estat la segona visita de l’equip del Síndic de Greuges a Castellbisbal. L’anterior va ser a finals d’octubre de 2013, quan es van atendre set visites que van formular sis queixes i dues consultes (una mateixa persona va aprofitar l’ocasió per fer una consulta i una queixa alhora). En aquella ocasió, els temes que es van tractar durant les entrevistes van estar vinculats a la sanitat, les multes de trànsit, l’urbanisme i el consum de subministres bàsics, especialment sobre els serveis d’electricitat i telefonia.

Darrera actualització: 07.09.2020 | 12:32