Castellbisbal demanarà acollir la Trobada Nacional dels Tres Tombs del 2016

Divendres, 2 d'octubre de 2015 a les 17:35

Els Amics de Sant Antoni presentaran la candidatura de Castellbisbal en l'Assembla de la Federació dels Tres Tombs que es farà demà.

La candidatura de Castellbisbal es presentarà demà dissabte, en el decurs de l'Assemblea General Extraordinària que la Federació Catalana dels Tres Tombs farà a Vilanova i la Geltrú i es preveu que els castellbisbalencs siguin escollits, ja que, a hores d'ara, no s'ha fet pública cap altra candidatura.

En cas que la Trobada Nacional dels Tres Tombs es fes a Castellbisbal, se celebraria el dia 8 de maig de 2016 i comportaria traslladar la festa dels Tres Tombs que habitualment es fa a Castellbisbal el primer diumenge de març a aquesta data. Es calcula entre 50 i 60 colles participarien en aquesta trobada, el que representaria una afluència d'unes quatre mil persones entre carreters, acompanyats i visitants en general.

Trobada anual
La Trobada Nacional dels Tres Tombs és una festa que reuneix les colles de Tres Tombs de tot Catalunya i que, cada any, es realitza en un municipi diferent. Després de les ciutats de Barcelona i Sant Joan Despí, que han acollit la Trobada Nacional en les dues darreres edicions, els Amics de Sant Antoni Abat de Castellbisbal voldrien que, l'any 2016, aquesta festa es fes al nostre municipi. 

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:46