Castellbisbal es prepara per acollir la XIX Trobada Nacional dels Tres Tombs 2016

Dijous, 24 de desembre de 2015 a les 09:32

El primer dels actes serà la representació i lectura del pregó de la temporada 2016 dels Tres Tombs, que tindrà lloc la tarda del 7 de gener a Els Costals.

Aquest 2016 Castellbisbal es convertirà per primera vegada en la capital dels Tres Tombs, per això el dijous 7 de gener, a les 20.00 hores, tindrà lloc a l’Auditori d’Els Costals (Av. Pau Casals, 16) el pregó d’inici de temporada. L’Elenc Teatral de Castellbisbal serà l’encarregat de donar la benvinguda a les celebracions de Sant Antoni Abat que, fins al maig, recorreran diferents pobles i ciutats de Catalunya.

Enguany, Castellbisbal ha estat el municipi escollit per la Federació Catalana dels Tres Tombs per celebrar la XIX Trobada Nacional amb que es tancarà el calendari festiu de la celebració de Sant Antoni Abat, patró dels animals. La cita serà el diumenge 8 de maig i es calcula que entre 50 i 60 colles de tot Catalunya participaran en la trobada, cosa que representa una afluència d’unes quatre mil persones entre carreters, acompanyats i visitants en general.

La Trobada Nacional és una festa que reuneix les colles de Tres Tombs de tot Catalunya i que, cada any, es realitza en un municipi diferent. Després de les ciutats de Barcelona i Sant Joan Despí, que han acollit la Trobada Nacional en les dues darreres edicions, els Amics de Sant Antoni Abat de Castellbisbal, la Federació Catalana dels Tres Tombs i l’Ajuntament han començat els preparatius per tal que aquesta festa, el 2016, sigui tot un èxit.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:46