Sant Jordi 2016. Recull d'imatges

Dilluns, 25 d'abril de 2016 a les 15:28

Recull de fotos de la diada de Sant Jordi i de tots els actes que s'han celebrat a Castellbisbal, amb motiu de la diada de Sant Jordi.

L'amenaça de mal temps va fer que la Fira de Sant Jordi es traslladés dels carrers del centre urbà al Centre Cultural d'Els Costals. Tant els espais interiors com els exteriors van ser el punt de trobada dels veïns del poble que van voler triar i remenar entre les parades que van oferir des dels productes més tradicionals, als més originals.

Novetats
Entre les novetats d'enguany, hi va haver el Sopar Popular de Sant Jordi organitzat pel Casal de Joves L'Envelat que va ser el preludi del concert amb The Gramophone Allstars Big Band i DJ WAK PAK. De fet, el L'Envelat va ser també l'impulsor de la representació Allò que amaga la llegenda de Sant Jordi que es va presentar a l'Espai Jove.

I també entre les noves propostes d'aquest 2016, el concert-vermut a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música.

Altres activitats
Diverses actuacions teatrals es van anar succeint durant tot el dissabte. La primera, organitzada per la Biblioteca Municipal, a càrrec de Lídia Clua que va oferir l'espectacle Princeses blaves i prínceps encantadors. Una representació que va ser seguida per un conte per a nadons a càrrec de Kids & Us i que va portar per títol Mousy and de big red ball. 

A la tarda, l'Esplai Gatzara va fer ballar petits i grans amb la Llegenda de Sant Jordi de la companyia Ambaukatunàbia, el grup de hip hop del Gimnàs Castellbisbal va oferir una petita mostra de balls i els tabalers dels Potafocs i els Kastukats van fer el toc de fi de festa amb una tabalada que, més que mai, va fer ressonar Els Costals.

Diumenge 24 d'abril
El diumenge 24 d'abril, van continuar les activitats organitzades per celebrar el Sant Jordi. En aquesta ocasió, va ser amb l'actuació del Cor Vivace, organitzada pel Casal Cultural i Recreatiu i pel ja tradicional Ball de la Rosa que l'entitat de la Gent Gran fa a la sala d'actes de l'Ajuntament.

Enguany, la celebració de la diada de Sant Jordi ha comptat amb els Concert de Primavera que ha organitzat l'Escola Municipal de Música i dels quals us en farem un recull d'imatges, properament.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:31