La Ruta de la Tapa s'estrena amb gran èxit

Dimecres, 8 de juny de 2016 a les 17:00

Aquest divendres es farà el sorteig de 18 àpats dobles entre les més de 600 persones que aquest cap de setmana han participat en la ruta i han emès el seu vot per escollir la millor tapa de Castellbisbal.

 

Èxit rotund, sense precedents. Així ha estat valorada l’estrena, aquest cap de setmana, de la primera edició de la Ruta de la Tapa de Castellbisbal pels divuit bars i restaurants que s’han sumat a la iniciativa organitzada, conjuntament, per la Regidoria de Promoció Econòmica i Botiguers i Serveis de Castellbisbal (BISCA).

Terrasses i locals s’han omplert de veïns i veïnes del poble, i també de gent vinguda de fora del municipi, per tastar les creatives i saboroses propostes de la ruta. En total, durant aquest cap de setmana, s’han servit més de 8.000 tapes i molts dels bars i restaurants participants n'han esgotat les existències, sobrepassant les seves expectatives. “Ni per la Festa Major havien entrat tants clients als nostres establiments”, comentaven alguns.

 

Millor tapa del 2016

Aquest divendres, a les 23.30 hores, coincidint amb la Nit de Botigues al Carrer, es donarà a conèixer a la Plaça de l’Església el nom de la que, per votació popular, ha estat escollida com la millor tapa de Castellbisbal 2016.

Un total de 612 persones han participat en aquesta elecció, emplenant la butlleta de participació, que havia de segellar-se en tres dels establiments de la ruta i que dóna dret a entrar en el sorteig de divuit àpats per a dues persones que es farà públicament aquest divendres, 10 de juny, a les 10.00 del matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El lliurament dels premis als guanyadors, però, es farà coincidir amb l’anunci de la millor tapa de l’any.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:04