La III Ruta de la Tapa torna a aconseguir un èxit de participació

Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 00:00

El pintxo de la Masia de Can Campanyà guanya per votació popular el primer premi, seguit de les propostes de La Pupineta i La Botzegada.


La tercera edició de la Ruta de la Tapa, que es va celebrar el cap de setmana de l’1 al 3 de juny, ha consolidat l’èxit d’aquesta cita gastronòmica que impulsa la Regidoria de Promoció Econòmica amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta culinària dels bars i restaurants del municipi.

Enguany, han estat 18 els establiments participants, que han servit quasi 13.000 tapes, totes elles molt elaborades. Un total de 1.237 persones, han escollit les tres millors propostes de la ruta, emplenant la butlleta que havia de segellar-se en tres dels locals participants, i que donava dret a entrar en el sorteig de 18 àpats dobles.

Les tres millors tapes

Per votació popular, d’entre totes les tapes, la Punt-Aire de la Masia de Can Campanyà ha quedat en primer lloc, amb 256 vots, seguida de la Vieira amb escuma de gambes de La Pupineta, amb 197, i el Piolín de La Botzegada, que ha sumat 152 vots.

La Ruta de la Tapa, a l’app

Com a novetat, enguany s’ha pogut seguir la III Ruta de la Tapa des de l’aplicació Castellbisbal a prop, des d’on també es podia votar per escollir la millor proposta de la cita. En total, 64 persones han emès el seu vot mitjançant l’app i també han seleccionat com a tapa guanyadora el farcell de blat farcit amb carn de botifarra de pagès, salsa d’escalivada feta a la brasa i allioli de mongeta del ganxet de la Masia de Can Campanyà.

Entre tots els participants de l’app s’ha fet un sorteig, aquest mateix matí, d’un pack de Circuit Pota-roig per a dues persones, que consisteix en una visita a la Bio Masia de Ca n’Oliveró i al Museu del Tractor d’Època i un dinar a la Masia de Can Campanyà.

 

Darrera actualització: 18.06.2018 | 13:48