La Bohème omple els jardins de Can Margarit

Dimecres, 13 de juliol de 2016 a les 11:50

La Capsa de Música es va estrenar divendres passat amb la projecció de l'òpera La Bohème que es representa al Gran Teatre del Liceu.


L'acte estava emmarcat en una iniciativa que, sota el títol de Liceu a la fresca, vol fer arribar l'òpera a diferents espais públics de Catalunya amb l'objectiu de fer-la accessible a un públic el més divers possible.

La proposta va atraure molts veïns de Castellbisbal que van omplir els Jardins de Can Margarit en l'estrena de la Capsa de Música d'aquest 2016. Com ja és habitual, el cicle de concerts d'estiu de Castellbisbal oferirà un total de quatre actuacions d'estil divers. El proper músic que pujarà a l'escenari de la Capsa serà Víctor Branch que divendres vinent presentarà el seu primer àlbum Introspective.

Oferta cultural i d'oci 
La Capsa de Música s'erigeix com una alternativa cultural i d'oci per gaudir dels vespres dels divendres de juliol. 

Per tal de completar l'oferta musical, des de les nou del vespre i fins a l’inici del concert, i des de que aquest acaba i fins a la 1.00 de la matinada, l’AMPA de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch ofereix servei de bar per tal que els assistents puguin sopar. A més, durant el concert també es presta un servei gratuït d’acollida per als infants, conduït per monitors de l’Esplai Gatzara. 

Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:43