Comença la Festa Major de Sant Vicenç

Dijous, 19 de gener de 2017 a les 10:27

Del programa, en destaca l’exposició "Brick Pota-roig", el teatre protagonitzat per actors de la sèrie "Merlí" i la pel·lícula "Un monstruo viene a verme".


Des d’avui i fins al 23 de gener, Castellbisbal celebrarà la Festa Major de Sant Vicenç: cinc dies durant els quals s’oferirà un ampli programa d’activitats que, sense oblidar els actes més tradicionals, incorpora, també, tot un seguit de novetats. Entre aquestes, l’exposicióde Lego Brick Pota-roig que es farà a la sala d’exposicions d’Els Costals o els jocs populars i tradicionals Quan jo era jove.

No hi faltaran activitats emblemàtiques de la festa com són la botifarrada, el correfoc infantil o la Trobada de Gegants ni tampoc d’altres actes més nous, però que ja són habituals com el Ludoganàpies, el Tastet de Festa Major o la Repercussió. I entre les activitats organitzades per les entitats esportives, el Torneig de futbolí o la Cronoescalada a l’ermita.

La Festa Major d’Hivern marcarà també l’inici dels actes de celebració del quarantè aniversari de la Casa de Andalucía que se celebrarà durant tot aquest 2017.

 

Programació a l’auditori
Entre les propostes que es podran veure a l’auditori d’Els Costals, destaca la pel·lícula Un monstruo viene a verme de Juan A. Bayona. Es tracta d’un film que opta als premis Goya 2017 en 12 categories, entre les quals les de millor pel·lícula, millor direcció i millors efectes especials.

També a l’auditori s’hi representarà l’espectacle de màgia Tea Time, organitzat per La Xarxa, i l’obra Paradise, protagonitzada per alguns dels actors de la popular sèrie de TV3 Merlí com són Elisabet Casanovas, Albert Baró i Adrián Grösser.

 

Activitats familiars
La Festa Major inclou diverses activitats per compartir en família. Entre aquestes, el concert que es farà a la Plaça de l’Església el dia 23 a la tarda. Sota el títol Pop per a xics, cinc músics interpretaran, de forma divertida, les cançons més emblemàtiques de la música pop. Una estona abans, haurà obert el cinema-caravana Puck que projecta pel·lícules d’animació a una audiència de, com a màxim, set persones (es faran múltiples projeccions).

El matí de dilluns, festiu a Castellbisbal, comptarà amb diveres activitats infantils com el Taller d’alimentació saludable i el de Mil maneres creatives de reutilitzar una ampolla de plàstic.

 

App de Festa Major
Per tal que tothom pugui seguir les activitats de la Festa Major, un any més s’ha dissenyat una aplicació per a mòbils i tauletes que inclou tot el programa d’actes, així com la possibilitat de rebre avisos en cas de canvis d’horaris i d’ubicacions.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 16:13