La Generalitat adjudicarà el contracte per redactar el projecte d'ampliació del CAP Dr. Joan Planas

Dimecres, 25 de gener de 2017 a les 14:51

El contracte es podria adjudicar a l’abril. Ampliar el CAP és un primer pas per aconseguir augmentar els serveis que s’hi presten.

La Generalitat de Catalunya adjudicarà, properament, el contracte per redactar el projecte de les obres d’ampliació del CAP Dr. Joan Planas. Segons els terminis fixats pel govern català, les empreses poden presentar les seves ofertes fins al dia 6 de febrer. Durant els mesos de febrer i març, se n’estudiaran les diferents propostes i, al mes d’abril, ja es podria adjudicar el contracte.

De moment, la Generalitat contractarà una empresa perquè redacti el projecte d’ampliació del CAP i, un cop aquest estigui elaborat, l’Ajuntament confia que la Conselleria de Salut iniciarà els tràmits per adjudicar les obres.

L’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, ha explicat que l’ampliació del CAP és molt important i un pas necessari per aconseguir un augment dels serveis que s’hi presten, ja que cada vegada que el consistori ha reclamat un increment de les especialitats mèdiques, la Generalitat ho ha rebutjat al·legant-hi manca d’espais. És per tot això que la notícia de l’inici dels tràmits per ampliar el CAP ha estat rebuda amb satisfacció per part de tot l’equip de govern, ja que implica un compromís ferm de la Generalitat, més enllà dels compromisos verbals que se n’havien obtingut fins ara.

L’ampliació del CAP Dr. Joan Planas ha estat un dels temes que l’Ajuntament ha prioritzat durant aquest mandat i ha estat una de les qüestions posades a debat, des del primer moment, en la Taula de treball de coordinació i seguiment dels afers del CAP (formada per representants del CatSalut, del Consorci Sanitari de Terrassa i del consistori).

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:33