Castellbisbal impulsa una campanya per exigir la connexió entre l'A2 i l'AP7

Dimarts, 31 de gener de 2017 a les 17:40

Es posa en marxa el web www.connexioara.cat amb l’objectiu que tant els municipis, com el sector econòmic, les entitats i institucions i els particulars s’adhereixin a la iniciativa i exigeixin la finalització de les obres

 

L’Ajuntament de Castellbisbal ha posat en marxa una campanya per exigir la finalització de les obres d’enllaç entre l’A2 i l’AP7, iniciades ara fa deu anys i actualment aturades i sense data de represa. La iniciativa porta per nom Connexió Ara! i busca implicar el màxim nombre de municipis de Catalunya així com els sectors econòmics i industrials, les entitats i institucions, els grups polítics i la població en general.

Connexió Ara! va començar ahir al vespre amb l’aprovació, en el Ple Municipal del mes de gener, d’un Manifest on es demana al Govern de l’estat espanyol que reprengui les obres de forma immediata a la vegada que s’exigeix un calendari d’execució que asseguri que l’enllaç es podrà posar en funcionament durant aquest any 2017. El text va ser aprovat per unanimitat de tots els grups polítics.

L’alcalde, Joan Playà, va justificar els motius de la Declaració i va dir que “considerem que és intolerable el tracte que el Govern d’Espanya està donant a una infraestructura que es va començar a construir fa més de deu anys i que ha de suposar una millora important pel nostre territori, afavorint la instal·lació de noves empreses i la generació de nous llocs de treball”.

En aquesta mateixa línia, el regidor de Patrimoni Urbà, Salvador Segura, va explicar que pel punt on s’ha de fer l’enllaç, hi passen 14,5 milions de vehicles cada any i va fer referència al fet que en els deu anys que fa que duren les obres de connexió entre l’A2 i l’AP7, ha vist “iniciar, acabar i reasfaltar obres similars en d’altres llocs d’Espanya”. De la seva banda, la regidora del PSC, Dolors Conde, va oferir el suport del seu grup polític tant al manifest com a l’equip de govern i va va proposar “fer unió amb els diferents municipis” per “fer un front comú”.

www.connexioara.cat
Per tal d’aconseguir el màxim suport al Manifest Connexió Ara!, l’Ajuntament de Castellbisbal ha posat en marxa el web www.connexioara.cat, en el qual s’hi pot llegir la declaració aprovada ahir i s’hi poden recollir adhesions.

L’objectiu del consistori és aconseguir el màxim nombre de signatures possible i, amb tot el recolzament assolit, tenir la força i la legitimitat suficients per iniciar accions per exigir la finalització de les obres de forma immediata.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 15:54