El cros escolar supera els 300 participants

Divendres, 26 de maig de 2017 a les 09:31

L’escola Mare de Déu de Montserrat ha guanyat el premi a la participació per ser la que ha aportat més corredors a la cursa.

313 infants i joves han participat, aquest diumenge, en el cros escolar de Castellbisbal que, per primer cop en els darrers anys, ha superat la xifra dels 300 corredors. En concret, aquest any s’han registrat 22 esportistes més que l’any passat, quan 291 nois i noies van participar en aquesta cursa.

Escola amb més participació

El premi a l’escola que aporta més participants al cros ha estat enguany per Mare de Déu de Montserrat: 75 alumnes d’aquest centre van prendre la sortida i van aconseguir el premi de 200 euros a la major participació que, des de feia dos anys, s’enduia l’escola Els Arenys. El premi consisteix en un val de 200 euros per comprar material esportiu per al centre.

La regidora d’Esports, Susanna Solé, ha explicat que el premi per a les escoles ha de ser vist com “un al·licient perquè els nois i noies participin a la cursa” i per fomentar “l’esport com a forma de fer salut i compartir el temps amb companys i amics”.

Si voleu consultar les classificacions, feu clic aquí.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:27