Marina Nicolau és proclamada com a Millor Esportista del 2016

Dijous, 8 de juny de 2017 a les 10:47

Els altres finalistes han estat el jugador d’hoquei, Pol Olivella, i el motorista de l’Esport Motor Castellbisbal, Ferran Sastre.

 

La triatleta Marina Nicolau, del Club Triatló Castellbisbal, és la Millor Esportista de Castellbisbal del 2016. Així ho han decidit les entitats locals en una votació secreta en la qual Nicolau competia amb dos finalistes més: Pol Olivella, del Club Patí Castellbisbal, i Ferran Sastre, de l’Esport Motor Castellbisbal.

El lliurament d’aquest guardó es va fer al final de la Mostra de l’Esport que es va celebrar diumenge passat al Camp d’Esports Municipal i en la qual hi van participar representants de totes les entitats esportives del poble.

En el moment de ser proclamada Millor Esportista del 2016, Marina Nicolau va mostrar la seva sorpresa i va rebre una felicitació afectuosa dels altres finalistes que compartien l’escenari amb ella així com de la Millor esportista de l’any anterior, Aida Rovira, que, a més, li va fer lliurament del premi.

La regidora d’Esports Susanna Solé, ha valorat especialment el fet que el guardó hagi estat lliurat per les mateixes entitats i ha destacat els èxits esportius de Marina Nicolau durant el 2016, però sobretot, l’esforç i la dedicació al món de l’esport i del triatló.

D’altra banda, els companys de la Marina en el Club Triatló Castellbisbal, destaquen d’ella l’impuls que ha donat a la creació de la secció infantil de l’entitat: els Trikids. Es tracta d’un grup d’una desena d’infants i joves que han començat a practicar el triatló i on els entrenaments estan intrínsecament lligats als valors de l’esport com són l’esforç, la superació i el treball.

Es dóna la circumstància que, per tercer any consecutiu, el guanyador d’aquest reconeixement és una dona, ja que al 2014, el premi va recaure en la corredora del Club Mindundis Team, Mari Ángels García.

 

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:27