Dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Dijous, 26 d’octubre de 2023

A partir d’avui i fins a l’1 de novembre el cementiri amplia el seu horari d’obertura de manera que es pot visitar de 10.00 a 19.00 hores, ininterrompudament.

Com és habitual per aquestes dates, el cementiri de Castellbisbal ha posat en marxa un dispositiu especial amb motiu de la celebració de Tots Sants.

A partir d’avui dijous, 26 d’octubre, i fins al dimecres, 1 de novembre, l’equipament amplia el seu horari d’obertura i es pot accedir al recinte de 10.00 a 19.00 hores, ininterrompudament. 

Durant aquests dies, també s’han ampliat els contenidors per la recollida de residus, especialment de flors i ornaments; i es facilita material de neteja pels nínxols, com ara draps, paper o líquid netejavidres. A més, s’han incrementat el nombre d’escales per accedir als nínxols superiors i s’ha habilitat un sanitari portàtil a l’entrada del recinte.

Coincidint amb el dia de Tots Sants, el dimecres, 1 de novembre, el cementiri comptarà, fins a les 14.00 hores, amb personal per atendre les persones visitants que necessitin ajuda per arreglar els nínxols o per posar-hi les flors. També, al migdia, entre les 12.00 i les 14.00 hores, hi haurà música d’acompanyament en directe.

Darrera actualització: 26.10.2023 | 12:46