S’elimina la zona blava i es substitueix per zona taronja

Dimecres, 26 de setembre de 2018 a les 09:35

A partir de l'1 d’octubre, tots els estacionaments de zona blava passaran a ser de zona taronja. L'aparcament d'Els Costals també serà gratuït.

El 30 de setembre finalitza el contracte que l’Ajuntament té amb l’empresa que gestiona la zona blava i l’equip de govern ha decidit no renovar-lo i que, a partir de l’1 d’octubre, totes les places d’estacionament controlat passin a ser de zona taronja. D’aquesta manera, es compleix amb el compromís adoptat en el Ple municipal del mes d’abril per suprimir els estacionaments de zona blava a Castellbisbal.

Malgrat que, temporalment, les places d’aparcament continuaran pintades de color blau, a efectes pràctics seran considerades com a zona taronja i els conductors podran estacionar-hi sense pagar durant un màxim de dues hores

Properament, l’Ajuntament repintarà tots els aparcaments amb la previsió que una part puguin convertir-se en zona blanca; és a dir, gratuïts i sense control horari.

Aparcament d'Els Costals
La no-renovació del contracte de gestió de la zona blava també afecta l’aparcament d’Els Costals que, a partir de l’1 d’octubre, serà gratuït.

A diferència de la zona taronja, i de forma inicial, els vehicles podran estacionar-hi durant un màxim de quatre hores. Tanmateix, l’Ajuntament farà un seguiment i una valoració del funcionament d’aquest aparcament per tal de comprovar que es garanteix la rotació de vehicles i per aplicar les millores que puguin ser necessàries.
 

Per a més informació, llegiu la nota informativa, fent clic aquí.

Darrera actualització: 26.09.2018 | 10:10