Acte institucional de commemoració de l'11 de Setembre. Recull d'imatges

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 00:00

Castellbisbal va commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb un acte a l'Espai Adjutori Segarra.


Com cada any, l'Ajuntament va celebrar, divendres al matí, l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya que es va haver d'adaptar a les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19. És per això que l'acte es va traslladar a l'Espai Adjutori Segarra i es va suprimir l'esmorzar popular. A més, l'ofrena floral es va fer lliurement per part de les persones i entitats que van voler participar-hi.

Enguany, la hissada de bandera va anar a càrrec de dues entitats locals que celebren aniversari, aquest 2020. Es tracta del Grup de Grallers de Castellbisbal, que fa trenta anys i el Casal Cultural i Recreatiu, que en fa cinquanta.

Durant l'acte, es va llegir el Manifest de l'11 de Setembre que elaboren conjuntament el Col·lectiu Capbreu i les agrupacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural. També es van poder seguir el discurs que, en representació de l'Ajuntament, van fer la cinquena tinent d'Alcaldia, Gemma Margarit, i l'alcaldessa accidental, Susanna Solé.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 12:02