Afectacions a les línies d’autobusos amb motiu de la Cavalcada de Reis

Dimecres, 4 de gener de 2023 a les 00:00

A partir de les 18.30 hores del dia 5 de gener i mentre duri la cavalcada, el bus urbà i les línies que uneixen Castellbisbal amb l’Hospital de Terrassa, Rubí, Sant Andreu i Barcelona modificaran el seu recorregut habitual i faran un d’alternatiu pel carrer dels Països Catalans.


Amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis, a partir de les 18.30 hores de demà dijous, 5 de gener, algunes línies d’autobús modificaran el seu recorregut habitual. Les línies amb afectacions seran la L1 i la L2 del bus urbà, i les que uneixen Castellbisbal amb l’Hospital de Terrassa (C7), Rubí (C6), Sant Andreu (L66) i Barcelona (L67). 

La Cavalcada de Reis començarà a les 18.30 hores i sortirà des de la cruïlla de l’avinguda de Sant Vicenç amb el carrer Major per recórrer l’avinguda de Sant Vicenç, l’avinguda de Pau Casals, el carrer del Castell del Benviure, l’avinguda de Molins de Rei, la plaça de Catalunya i el carrer de Pi i Margall fins arribar al carrer de l’Estació. Aquest precisament és el trajecte que fan les línies d’autobús que passen pel nucli urbà de Castellbisbal, de manera que mentre duri la cavalcada els busos circularan pel carrer dels Països Catalans, on s’han habilitat parades alternatives

El servei es restablirà amb normalitat al voltant de les 20.30 hores, tan bon punt finalitzin els diferents actes organitzats.

Darrera actualització: 04.01.2023 | 10:57