Alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental reclamen més coordinació amb la Generalitat per fer front a la COVID-19

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 00:00

Els municipis avisen que les mesures anunciades no són suficients per atendre l’actual situació epidemiològica i manifesten la necessitat de disposar de criteris clars i únics en relació a la suspensió o no d’activitats i el tancament de parcs i espais públics. 


El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental es va reunir ahir al matí per analitzar les noves mesures anunciades per la Generalitat per frenar la propagació de la COVID-19. Durant la trobada, a la que va assistir l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, els municipis van coincidir en senyalar que cal una major coordinació entre el govern autonòmic i els ajuntaments a l’hora de prendre decisions. 

Els alcaldes i alcaldesses de la comarca també consideren que les mesures plantejades a dia d’avui no són suficients per atendre la situació epidemiològica que viu Catalunya i manifesten la necessitat de tenir criteris "clars i únics" pel que fa a la suspensió d'activitats culturals i associatives, així com sobre el tancament de parcs i espais públics. 

El Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental ha recollit totes aquestes reivindicacions en una declaració que traslladaran a la Generalitat de Catalunya. El manifest, format per sis punts, es pot llegir en aquest enllaç.  

Darrera actualització: 14.07.2021 | 10:53