Àmplia oferta d'activitats als casals d'estiu de Castellbisbal

Divendres, 5 d'agost de 2022 a les 12:00

Gradualment, amb la millora de la pandèmia de la Covid-19,  s’han tornat a recuperar la majoria d’activitats que se celebraven abans de l’any 2020. Enguany, més de set-cents infants i joves han participat en les propostes dels casals d’estiu.


Durant el període de vacances, concretament els mesos de juny i juliol, els infants i els joves del municipi han pogut participar en un conjunt d’activitats educatives, culturals i d’esport als casals d’estiu. La tornada a la normalitat ha permès la possibilitat d’ampliar les programacions de lleure amb els quals gaudir l’estiu de forma lúdica i divertida.

Aquesta temporada estiuenca, un total de 732 infants i joves s’han inscrit en els casals municipals. El Juliol Màgic, casal que acull als infants de P3 fins a primària, s’ha inscrit 379 nens i nenes que han gaudit de la programació habitual com les sortides d’entorn setmanals i a la piscina, activitats relacionades amb circuits de rodes i la Nit Màgica, on passen la nit al casal.

Respecte a les activitats juvenils, al Diversport ha reunit 353 joves que comprenen entre els 10 i els 16 anys. Han pogut gaudir d’activitats de caire esportiu, tant esports individuals com l’atletisme o aiguagim, i esports col·lectius com bàsquet o el korfball. A més, s’han impartit tallers de diverses temàtiques: taller de Tik Tok, de socorrisme o de fitness, entre d’altres.

Així mateix, hi ha hagut noves propostes d’activitats d’esports alternatius i adaptats per conscienciar i sensibilitzar als joves de les necessitats especials específiques que tenen algunes persones per dur a terme l’activitat física i de moviment a través del cos. D’altra part, s’han recuperat les sortides als parcs d’atraccions i aquàtics, el flashmobe i la nit de bivac.

Els casals d’estiu del nostre municipi han finalitzat l’estiu amb un balanç positiu. Gràcies a la millora de la situació sanitària, els infants i els jovents s’han animat a participar en els casals de lleure i, aquests, han pogut oferir més varietat de propostes, i, a més, el retorn d’activitats i sortides a l’exterior.

 

Darrera actualització: 19.10.2022 | 08:58