Aparcar a l’Hospital de Terrassa de nit serà gratis a partir de 2020

Dimarts, 24 de desembre de 2019 a les 00:00

En l’actualització de preus per a l’any vinent, el Consorci Sanitari de Terrassa també ha prioritzat la rebaixa de tarifes per a les persones que han d’anar de manera repetida a l’hospital o han de fer estades de moltes hores en un mateix dia


A partir de l’any vinent, l’aparcament de l’Hospital de Terrassa serà gratuït de dotze de la nit a sis de la matinada. Aquesta és una de les mesures que ha pres el consell de govern del Consorci Sanitari de Terrassa, que el passat 17 de desembre va aprovar les noves tarifes del 2020.

Segons informa en la seva web el propi Consorci Sanitari de Terrassa, en l’actualització de preus s’ha prioritzat la rebaixa de tarifes per aquelles persones usuàries que han d’anar de manera reiterada a l’hospital o han de fer estades de moltes hores en un mateix dia, com són els familiars de les persones ingressades o aquelles que s’han de fer una cirurgia sense ingrés o són pacients de rehabilitació, de l’hospital de dia, de radioteràpia o diàlisi, entre d’altres.

Els nous preus de l’aparcament de l’Hospital de Terrassa estableixen que, a partir del 2020, les dues primeres hores de la tarifa general passen a 2 €/hora i a partir de la tercera baixen a 1’50 €/hora, que serà el preu, també, que tindran les hores del cap de setmana (1’50 €/hora).

Els pacients d’alt ús, es podran beneficiar d’abonaments d’un dia (5 €), de 10 dies (15 €), de 20 dies (30 €) i d’un mes (25 €). Pel que fa als familiars de pacients ingressats, els abonaments seran de tres dies (15 €), una setmana (20 €) i un mes (50 €). Els abonaments o descomptes es faran a la caseta del pàrquing amb la presentació dels certificats pertinents obtinguts a les Unitats Administratives. 

Des de l’Ajuntament de Castellbisbal es valoren positivament aquestes noves tarifes perquè beneficien a la població del municipi, que té a l’Hospital de Terrassa com un dels centres sanitaris de referència.

Darrera actualització: 24.12.2019 | 13:12