Aquest cap de setmana, la Policia Local ha fet dos comissos de drogues a dos joves menors d’edat 

Dilluns, 27 de juliol de 2020 a les 13:20

L’Ajuntament es mostra preocupat pel fet que la confiscació de substàncies estupefaents es faci a nois i noies molt joves.


Aquest cap de setmana, la Policia Local ha fet dos decomissos de petites quantitats de drogues a joves del municipi. Divendres, es va detenir un noi de 16 anys a qui se li van confiscar 52 grams de haixix i diumenge es va obrir una acta a una noia, també de 16 anys, per tinença il·lícita de marihuana.

L’Ajuntament es mostra preocupat pel consum de drogues entre menors d’edat i població molt jove i és per això que, des de ja fa temps, la Policia Local manté un dispositiu per vigilar el tràfic de drogues al municipi i en el marc del qual ja s’han fet diverses accions policials i comissos de substàncies.

Tanmateix, conscients que l’acció de Mossos d’Esquadra i Policia Local no és l’únic mitjà per abordar la problemàtica del consum de drogues, el consistori manté obertes múltiples línies i canals de comunicació amb el jovent i les famílies amb l’objectiu d’excloure les drogues dels àmbits de lleure. En aquest sentit, es potencia la feina de la parella d’educadors de carrer i es fan accions d’informació i sensibilització a les famílies com és el programa MONEO. Tot i així, des de l’equip de govern es demana als pares i les mares que reforcin la tasca per sensibilitzar sensibilitzar els seus fills i filles dels perills associats al consum de drogues.

Comissos del cap de setmana
Divendres passat, els agents de la Policia Local van detenir, a l’Illa Esportiva, un noi de 16 anys que portava 52 grams de haixix fraccionats i embolicats per a una presumpta venda. A més, duia 75 euros en bitllets fraccionats i un estri en forma de navalla per tallar la substància. Els agents van informar dels fets succeïts a la família del menor i van instruir diligències a la Fiscalia de menors per un presumpte delicte contra la salut pública i danys al patrimoni (per trencar mobiliari públic).

D’altra banda, diumenge, la Policia Local va aixecar una acta per tinença il·lícita d’estupefaents a una noia, també de 16 anys, a qui se li va decomissar marihuana. En aquest cas, també es va informar dels fets a la família de la jove.

Darrera actualització: 27.07.2020 | 13:51