Aquesta setmana es fan obres de  millora de l’asfalt de diversos carrers  de l’àrea industrial del Llobregat

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 10:00

En total, s’arranjaran 7 trams dels carrers Coure, Potassi i Manganès i al carrer Cobalt es substituiran 4 reductors de velocitat. Les obres costaran prop de 48.000 euros.

Aquesta setmana, han començat les obres d’arranjament de l’asfaltat de l’àrea industrial del Llobregat, que és la zona industrial que es troba entre l’autovia A-2 i la carrera N-340.

D’una banda, les obres inclouen arranjar 7 trams dels carrers Coure, Potassi i Manganès que es troben en mal estat; en concret, aquestes 7 accions afectaran una superfície total de 825 m2. D’altra banda, es trauran 4 reductors de velocitat de goma que hi ha al carrer Cobalt i es substituiran per reductors de velocitat fets d’asfalt. En total, les obres costaran 47.974,81 €.

Aquesta és una més de les accions de conservació de la via pública que l’Ajuntament duu a terme periòdicament per mantenir el paviment dels carrers del municipi (tant del nucli urbà com de les urbanitzacions i polígons industrials).

Afectacions de trànsit
Les tasques d’arranjament s’allargaran fins divendres i no està previst que es talli la circulació de vehicles. Només en algun moment puntual podria haver-hi algun tall de trànsit que es senyalitzarà convenientment oferint passos alternatius.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 16:54