Aquesta setmana, la Policia Local ha fet accions informatives a les terrasses de bar i a les places per insistir en les mesures de prevenció

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 18:43

Els agents insisteixen en els consells de seguretat i demanen a la ciutadania que faci un bon ús de les terrasses per evitar la propagació de la Covid-19.


Durant tota aquesta setmana, la Policia Local ha fet una campanya informativa a les terrasses de bars i restaurants del poble per sensibilitzar la clientela d’aquests establiments de la necessitat de mantenir les mesures de seguretat establertes per prevenir el contagi de la Covid-19.

En concret, els agents han incidit en qüestions com la necessitat de mantenir la distància física entre les persones i entre les diferents taules, però també s’ha recordat que cal evitar aglomeracions o que el màxim de persones que es poden reunir en un mateix grup és de deu.

Pel que fa als horaris de les terrasses, de moment i atès que Castellbisbal es troba en la fase 1 de desconfinament, l’obertura de les mateixes s’ha d’ajustar a les franges horàries establertes per la normativa que regula l’estat d’alarma. És per això que han de tancar a les 23.00 hores malgrat que les ordenances municipals permetin un horari més ampli.

Parcs i places
La campanya informativa i de sensibilització de la Policia Local també s’ha fet extensiva als parcs i places del poble que es van començar a reobrir dimarts.

Darrera actualització: 29.05.2020 | 18:51