Aquesta setmana s’han començat a reobrir els parcs i les places, però continua tancat l’accés als jocs infantils i als aparells esportius

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 00:00

La reobertura es farà de forma progressiva i amb l’objectiu que la ciutadania vagi recuperant aquests espais públics que es van tancar al març com a mesura preventiva.


Aquesta setmana, l’Ajuntament ha començat a reobrir els parcs i les places públiques que es van tancar al mes de març com a mesura preventiva per evitar la propagació de la Covid-19. Concretament ahir ja es va obrir la Plaça de l’Església i la plaça de Lluís Companys i des d’avui ja es pot accedir al parc de Folch i Torres.

La reobertura es farà de forma progressiva i amb l’objectiu que la ciutadania vagi recuperant aquests espais públics a mesura que s’avanci en el procés de desescalada. El que de moment continuarà tancat serà l’accés als gronxadors i jocs infantils, als aparells esportius i de gimnàstica i a d’altres espais i equipaments similars.

Mesures de seguretat
L'Ajuntament recorda a la ciutadania que en l’accés als parcs i places públics també cal seguir les mesures de seguretat i de prevenció establertes; és a dir, cal mantenir la distància física entre persones i és obligatori usar la mascareta a l’espai públic sempre que no es pugui garantir aquesta separació.

A més, cal tenir present que igual que en el cas de les botigues i les terrasses de bars, també en els parcs i places cal evitar les aglomeracions i concentracions de persones. En aquest sentit, i davant la possibilitat que es produeixin trobades de nens i nenes de diferents grups familiars, es demana a les famílies que vetllin perquè es respectin les distàncies de seguretat. L’Ajuntament és conscient de la dificultat de garantir aquesta mesura, però recorda que cal ser prudents en el procés de desescalada i prendre el màxim de precaucions per evitar possibles rebrots.

Darrera actualització: 27.05.2020 | 15:22