Castellbisbal compta amb dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics a la via pública

Divendres, 26 de març de 2021 a les 00:00

Tenen capacitat per fer la càrrega semiràpida de dos vehicles simultàniament i estan ubicats a l’avinguda de Pau Casals, davant l’Ajuntament, i a la Plaça de Lluís Companys, davant l’institut Castellbisbal.


Les persones usuàries de vehicles elèctrics ja disposen de dos punts de recàrrega semiràpida a la via pública de Castellbisbal. Estan ubicats a l’avinguda de Pau Casals, davant l’Ajuntament, i a la plaça de Lluís Companys, davant l’institut Castellbisbal. Cada punt compta amb dues preses que permeten la càrrega de dos vehicles simultàniament. 

La recàrrega en aquests punts públics és gratuïta i per gaudir del servei cal una targeta de mobilitat elèctrica o descarregar-se l’app EVCharge i seguir pas a pas les instruccions d’ús que s’indiquen.

La instal·lació d’aquests nous punts de recàrrega ha tingut un cost total de 24.961,42 euros, xifra que en un 40% s’ha finançat gràcies a una subvenció que l’Ajuntament ha rebut de MOVESII-2020.

Coincidint amb l’estrena dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics a la via pública, se n’han instal·lat dos més de nous al pàrquing d’Els Costals, que se sumen als quatre que ja hi havia, de manera que actualment a Castellbisbal comptem amb tres punts gratuïts de recàrrega de cotxes, motos i bicis elèctriques amb capacitat per donar servei a 10 vehicles a l’hora.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:24