Castellbisbal dona la cara per lluitar contra les malalties minoritàries 

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 08:20

El web municipal #dona la cara estrena un nou espai per fer visibles les malalties minoritàries i on la ciutadania pot deixar el seu testimoni, opinió o reivindicació al respecte.


Aquesta setmana el web municipal #dona la cara estrena un nou espai per mostrar el suport dels veïns i veïnes del poble a les persones que tenen malalties minoritàries. Sota el lema “Solidaritat majoritària amb les malalties minoritàries”, s’hi pot veure i llegir el testimoni de persones afectades per aquestes malalties així com missatges de suport o reivindicacions com que cal destinar més recursos a la investigació. A més, s’hi ofereixen dades per contextualitzar cadascuna de les aportacions que fa el veïnat de Castellbisbal.

Els missatges inclosos en el web #donalacara es van recopilar el dia 20 de juny en el marc de les activitats realitzades per commemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades. Tanmateix, l’espai continua obert per tal que tothom pugui afegir-se a la iniciativa. Per fer-hi aportacions, només cal omplir el formulari que hi ha al mateix web i deixar-hi un missatge.

El portal Castellbisbal dona la cara té per objectiu donar veu a la ciutadania i crear consciència sobre la importància de les accions individuals per lluitar contra les injustícies socials i construir una societat millor i més igualitària. La seva estrena va ser al març de 2020 i, en aquella ocasió, es va fer una acció per visualitzar el rebuig dels veïns i veïnes de Castellbisbal a la violència de gènere. Properament, es faran d’altres campanyes en les quals es podrà donar la cara per d’altres qüestions com poden ser el canvi climàtic o la defensa dels drets humans.

Darrera actualització: 23.07.2021 | 09:19