Castellbisbal entra a formar part de la xarxa de col·laboradors del servei d’acreditació de competències professionals

Dijous, 13 d’octubre de 2022

Les persones amb experiència professional però que no disposen de cap reconeixement que la certifiqui poden assessorar-se a través del Servei Local d’Ocupació i Formació 


El Servei Local d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament ha estat reconegut per la Generalitat de Catalunya com a Punt Oficial per a la Informació i Orientació del Sistema d’Acreditació de competències professionals. Aquest nou servei s’adreça a les persones del municipi que necessiten una acreditació oficial que demostri allò que són capaces de fer a partir de la seva experiència professional o la seva formació no reconeguda oficialment.

A partir d’ara, per tant, els castellbisbalencs i castellbisbalenques que tenen experiència laboral i necessiten un reconeixement oficial poden contactar amb el Servei Local d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament. Allà seran atesos per personal habilitat que a més d’orientar i informar sobre el procés d’acreditació de competències professionals, ofereix ajuda per emplenar la sol·licitud d’inscripció al programa, impulsat per l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit,

“amb aquesta acreditació es posa en valor les competències professionals de la persona, millorant el seu currículum i la seva ocupabilitat, amb la finalitat de facilitar la inserció i la integració laboral, així com la lliure circulació dins el mercat laboral”.

Les persones interessades en el programa d’acreditació de competències professionals poden contactar amb el Servei Local d’Ocupació i Formació trucant al 93 772 38 78 o al mòbil 673 61 03 60. També ho poden fer enviant un correu electrònic a l’adreça borsatreball@castellbisbal.cat 

Darrera actualització: 13.10.2022 | 12:08