Castellbisbal es prepara per una nova campanya comercial de Nadal

Divendres, 24 de novembre de 2023 a les 00:00

El tret de sortida serà l’acte d’encesa de llums de Nadal que tindrà lloc la tarda del proper 1 de desembre, a la plaça de l’Església. La fira del dia 16 i el trenet són altres propostes destacades de la campanya ‘Viu el Nadal. Viu el comerç’.


El proper divendres, 1 de desembre, Castellbisbal donarà la benvinguda al Nadal amb el tradicional acte d’encesa de llums. Serà a partir de les 17.30 hores, a la plaça de l’Església. La cita començarà amb una exhibició de balls urbans i l’espectacle del Carilló de Nadal i a les 18.30 hores es farà l’acte oficial d’encesa de llums. A continuació, hi haurà una xocolatada popular.

Enguany, sota el lema Viu el Nadal. Viu el comerç, l’Ajuntament ha preparat una campanya comercial amb activitats, espectacles d’animació al carrer i atraccions a l’aire lliure, amb l’objectiu de crear una ambientació nadalenca al municipi.

“Volem incentivar la compra d'aquestes properes setmanes al comerç de proximitat; tant dels regals de les dates assenyalades de Nadal i Reis com tots els aliments i begudes que acompanyen les taules d'aquestes diades” assenyala la regidora de Comerç, Irene Aguilar.

Fira nadalenca

Una de les propostes més destacades és la Fira de Nadal, que se celebrarà el dissabte, 16 de desembre, de 10.00 a 21.00 hores. Una quarantena de parades de comerços, serveis, restauradors i artesans s’ubicaran al carrer Major, al carrer de Pi i Margall, al Pati de l’Esbarjo i a la Plaça de l’Església, on s’habilitarà un escenari on es faran diferents espectacles, tallers i moltes sorpreses.

Trenet de Nadal

Del 15 de desembre al 5 de gener també es podrà pujar al Trenet de Nadal, que enguany, degut a les obres del carrer de Pi i Margall, canvia de recorregut i tindrà una única parada de pujada i baixada a la plaça de Lluís Companys. En aquesta ocasió, les entrades per pujar al Trenet s’aconseguiran als establiments comercials i en funció de les compres realitzades. Per cada tiquet de compra de tres euros es farà entrega d’un viatge per al tren, per una compra de 15 euros, es donaran dos viatges; per compres de 30 euros, tres viatges i per 40 euros, 4. Quan el tiquet sigui superior a 40 euros, es farà entrega d’un màxim de cinc viatges.

“Aquest Nadal us convidem a sortir al carrer i a gaudir de totes les activitats que, amb molta il·lusió, hem preparat al costat del nostre comerç de proximitat”, destaca la regidora, Irene Aguilar.

Darrera actualització: 24.11.2023 | 13:47