Castellbisbal es torna a mullar per l’esclerosi múltiple

Dimecres, 12 de juliol de 2023 a les 00:00

Prop de 90 persones participen en la jornada solidària que va tenir lloc diumenge a la piscina d’estiu de L’Illa Esportiva.


Un any més, Castellbisbal ha participat en la campanya del Mulla’t que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de visibilitzar i contribuir en la investigació i recerca d’aquesta malaltia neurodegenerativa que pateixen unes 9.000 persones a Catalunya.

La piscina d’estiu de L’Illa Esportiva va acollir la jornada solidària, que va tenir lloc diumenge passat, 9 de juliol. Al llarg de tot el matí, 87 persones van participar en la iniciativa nedant un total de 53.225 metres. Sis infants de set anys han estat els nedadors més joves de la jornada i la persona més gran en tenia 65. Un jove de 12 anys ha estat el que ha fet més metres, un total de 2.500.

Com és tradició, a les 12 en punt del migdia es va fer una remullada simultània, conjuntament amb les 500 piscines que han participat en aquest repte solidari, que enguany arriba a la seva 30a edició.

Durant la jornada, a més, es va habilitar una paradeta vora la piscina, des d’on es va oferir informació sobre la malaltia i es van vendre productes solidaris. En total, s’han recaptat 254 euros que es destinaran al finançament de programes de suport per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple avançada.

La campanya del Mulla’t continua activa, de manera que les persones que vulguin poden solidaritzar-se amb la iniciativa entrant al web www.mullat.cat i comprant productes solidaris en la botiga en línia o fent donacions.

Darrera actualització: 12.07.2023 | 14:04