Castellbisbal estrena un servei de lloguer de cotxe elèctric compartit

Dijous, 10 de gener de 2019 a les 00:00

El vehicle, que ja utilitza el personal municipal per fer la seva feina durant l’horari laboral, també està a disposició de particulars i entitats que es donin d’alta com a socis de la cooperativa “Som Mobilitat”


L’Ajuntament ha posat en marxa un nou projecte de promoció de la mobilitat sostenible, llogant un cotxe elèctric, model Renault Zoe, a la cooperativa de consumidors i usuaris Som Mobilitat. En total, l’Ajuntament ha invertit 7.260 euros en la compra d’una bossa de 1.715 hores anuals que són a disposició del personal municipal pel desenvolupament de la seva feina durant l’horari laboral.

A més, les persones i entitats que ho desitgin, també poden fer ús del servei de lloguer de cotxe elèctric compartit si es donen d’alta com a socis a la cooperativa Som Mobilitat, que implica pagar una única quota de només 10 euros. A partir d’aquí, ja es pot llogar el vehicle i triar alguna de les opcions de pagament que es promouen, com ara una quota mensual (50 euros), una quota diària o comprar hores per avançat.

Per llogar el cotxe elèctric cal accedir a una aplicació mòbil o al web de Som Mobilitat, des d’on es pot fer la reserva del dia i les hores a utilitzar. El vehicle, estacionat al pàrquing d’Els Costals (punt actual de recollida i de retorn), s'obre amb la mateixa aplicació mòbil i el preu inclou tots els serveis: aparcament, electricitat, assegurança (a tot risc), manteniment i neteja.

Per qualsevol incidència l’usuari té a la seva disposició un servei d’assistència telefònica en carretera de 24 hores els 7 dies la setmana (934 888 081) i un telèfon d’assistència de Som Mobilitat (681 608 314) que atén trucades de 8 a 24 hores de dilluns a dissabte i de 8 a 22 hores els diumenges.

Darrera actualització: 10.01.2019 | 12:06