Castellbisbal impulsa la 1a Nit del Comerç i l’Empresa

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

La gala tindrà lloc el proper 18 de gener a l’auditori d’Els Costals i vol ser un reconeixement públic al teixit comercial i empresarial del municipi.

 

L’auditori d’Els Costals acollirà dimecres al vespre la primera edició de la Nit del Comerç i l’Empresa, organitzada per l’Ajuntament de Castellbisbal. Durant la gala es farà un reconeixement públic a la tasca del teixit comercial i empresarial del municipi, alhora que es premiarà als establiments i negocis locals que destaquen en la seva aposta per la sostenibilitat ambiental, la transformació digital, el compromís social, la innovació o el lideratge femení, entre d’altres.

A l’acte, que està previst que comenci a les 20.30 hores, s’espera la presència d’una àmplia representació del teixit comercial i empresarial del municipi i la comarca. La gala estarà presidida per l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, i la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, que estaran acompanyats de la resta de regidores i regidors del consistori.

L’alcalde, Joan Playà, apunta que

“la Nit del Comerç i l’Empresa vol ser un reconeixement públic a l’esforç del teixit comercial, que amb la seva tasca diària contribueix a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat del nostre poble; i al sector empresarial, que és el veritable motor que ha fet possible la transformació, el progrés i la millora de Castellbisbal”. 

Gemma Margarit, regidora de Promoció Econòmica, destaca també que

“amb aquest esdeveniment es vol posar en valor la implicació, col·laboració i servei a la ciutadania dels establiments comercials i les empreses locals, que fan de Castellbisbal un sector econòmic dinàmic i competitiu”.

Durant la Nit del Comerç i l’Empresa també s’homenatjarà als establiments emblemàtics i amb llarga trajectòria del municipi i es lliuraran els premis als bars i restaurants guanyadors de les darreres edicions de la Ruta de la Tapa i el Corretapes.

Darrera actualització: 17.01.2023 | 08:50