Castellbisbal impulsa un projecte per fomentar la competitivitat tecnològica del teixit empresarial

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

Tecno-Talent Vallès es presenta oficialment aquest dijous i és una iniciativa compartida amb els municipis de Terrassa i Ripollet.


L’Ajuntament de Castellbisbal, conjuntament amb els municipis de Terrassa i Ripollet, posarà en marxa el projecte d’ocupació i mercat de treball Tecno-Talent Vallès. La iniciativa, que es presenta oficialment aquest dijous, aposta per fomentar el creixement de les empreses del territori i impulsar la seva competitivitat tecnològica i digital.

Un dels reptes importants del projecte és el foment de l’ocupació de qualitat i evitar la destrucció de llocs de treballs. Per aconseguir-ho, s’oferirà orientació i capacitació professional a les persones participants en la iniciativa, que podran actualitzar les seves competències tècniques, cientificotecnològiques i transversals requerides per les empreses del territori.

Pel que fa al teixit empresarial, se’ls oferirà serveis a mida per impulsar la seva competitivitat, amb especial atenció a l’acompanyament i assessorament en la transició cap a la indústria 4.0. Entre altres accions, el projecte Tecno-Talent Vallès posarà a disposició de les empreses participants estudis gratuïts de consultoria, processos de selecció a mida i finançament, disseny i execució de formacions en matèria tecnològica adaptades a les seves necessitats.

El projecte Tecno-Talent Vallès forma part del programa Treball, Talent i Tecnologia que promou la Diputació de Barcelona, que ha atorgat a l’Ajuntament de Castellbisbal una subvenció de 30.927,21 euros per portar a terme el projecte durant el 2021 i el 2022.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 10:26