Castellbisbal registra un repunt de casos positius per Covid-19

Divendres, 28 d'agost de 2020 a les 00:00

Davant l’augment de casos, l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a no relaxar les mesures de prevenció per evitar els contagis i rebrots de la malaltia.


Segons dades de l’Agència de Salut Pública, Castellbisbal ha experimentat la darrera setmana un repunt de persones que han donat positiu per Covid-19. En concret, del 21 al 27 d’agost s’han detectat 14 nous casos, 10 d’ells en les darreres 48 hores.

L’anàlisi d’aquestes xifres, que poden variar a mesura que es vagin coneixent els resultats d’altres proves que s’han fet i encara no han estat notificades, revelen que al nostre municipi, durant la darrera setmana, s’ha registrat el mateix nombre de casos positius per Covid-19 que els que s’han notificat durant la resta del mes d’agost.

Aquest augment de casos positius situen a Castellbisbal amb un índex de risc de contagi molt alt (299.78) i amb una taxa elevada de reproducció de l’epidèmia (2.48), dades que posen de manifest la importància de no relaxar les mesures de prevenció. En aquest sentit, l’Ajuntament de Castellbisbal torna a fer una crida a la població per acomplir les directrius establertes per les autoritats sanitàries.

Des del consistori, per tant, es recorda a la ciutadania que per evitar la propagació de la Covid-19 és molt important fer ús de la mascareta, mantenir la distància física de seguretat i adquirir l’hàbit de netejar-nos sovint les mans. Al mateix temps, insta a les persones confinades a seguir estrictament el règim de confinament pautat.

Darrera actualització: 28.08.2020 | 15:15