Castellbisbal reprèn l’activitat cultural amb la programació d’Els Costals i una proposta de tallers, concerts i xerrades virtuals organitzades pel Museu

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 09:15

L’auditori ha reprogramat els espectacles que estaven previstos abans de les restriccions imposades el 30 d’octubre i oferirà teatre i concerts a partir del proper 11 de desembre.


L’auditori d’Els Costals reprèn l’activitat presencial després que les restriccions dictades pel govern català el passat dia 30 d’octubre van obligar a suspendre tots els espectacles previstos. L’Ajuntament ha optat per mantenir les actuacions que ja estaven contractades i les ha programat en noves dates.

D’aquesta manera, les actuacions es reprendran el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre amb dos espectacles teatrals. El dia 11 es podrà veure teatre d’improvisació amb Impro con limón i l’endemà, 12 de desembre, l’obra de teatre dirigida per Ramon Madaula, Els Brugarol. Precisament d’aquesta obra se’n farà una doble sessió (el 18 de desembre) per donar cabuda a més públic, ja que l’auditori només es pot omplir en un 50 % del seu aforament.

Per Nadal, també hi ha diverses activitats previstes com el concert Nadal simfònic a càrrec de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles o el Concert de Cap d’Any amb  la Cobla Sant Jordi.

Museu Digital
D’altra banda, aquest cap de setmana es posa en marxa el programa d’activitats virtuals Museu Digital que està organitzat pel Museu de la Pagesia i que inclou tallers, conferències i concerts sota el lema “Tradició, cultura i món rural”.

Amb l’única excepció d’un concert de corrandes que es farà el diumenge 27 de desembre, la resta d’activitats es faran els dissabtes, a les 12 del migdia. La primera de les activitats organitzades serà un taller per aprendre a fer boles de decoració nadalenca, però també es preveuen tallers gastronòmics i conferències fins al 16 de gener.

Darrera actualització: 27.11.2020 | 11:00