Castellbisbal, Rubí i Terrassa demanen un hospital de campanya i un centre sanitari d’emergència

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 00:00

L’objectiu és que els dos equipaments donin assistència sanitària a l’àrea d’influència de l’Hospital de Terrassa


Els ajuntaments de Castellbisbal, Rubí i Terrassa han decidit de comú acord sol·licitar que s’estableixi un hospital de campanya al pavelló poliesportiu de Can Jofresa (Terrassa) i un centre d’atenció sanitària d’emergència per a persones malaltes amb símptomes lleus al pavelló poliesportiu de la Llana (Rubí). Aquests dos equipaments podrien donar assistència a tota l’àrea d’influència de l’Hospital de Terrassa i estarien a disposició de les autoritats sanitàries.

A la vista de l’evolució de la situació i de les perspectives per als propers dies i setmanes, aquesta és una solució que aporta solidesa a la xarxa d’equipaments i infraestructures d’emergència, basada en la cooperació entre els ajuntaments de Castellbisbal, Terrassa i Rubí i en optimitzar els recursos disponibles.

Els darrers dies s’ha dut a terme una tasca de preparació d’aquests equipaments esportius per tal de garantir que puguin assumir una funció tan essencial com alleugerir el sistema sanitari i assistencial en un moment com l’actual, en el qual inevitablement cal establir diferents nivells de prioritats.

Els tres municipis posen a disposició d’aquests centres els serveis i recursos que siguin necessaris per garantir el seu funcionament, així com les condicions sanitàries que corresponguin en l’actual situació d’emergència/alarma.

 

Darrera actualització: 30.03.2020 | 11:38