Castellbisbal s’adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 15:48

Des d’avui i fins dissabte, es faran activitats d’informació i sensibilització així com tallers per fomentar la recuperació i la reutilització de productes.


Castellbisbal s’afegeix a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb tot un seguit d’actes que es faran des d’avui i fins dissabte.

Les activitats han començat aquest matí amb la instal·lació, al mercat setmanal, d’un estand contra el malbaratament alimentari i d’un punt d’informació ambiental per a la prevenció de residus. També avui, s’ha posat en marxa la iniciativa L’arbre de la vida: compartint idees per millorar la reducció de residus, un espai situat al Punt Verd on tothom podrà deixar les seves propostes per reduir l’ús d’envasos o embolcalls en el dia a dia.

La Setmana de la Prevenció de Residus inclou també dos tallers: un destinat a la fabricació de sabó a partir d’oli usat i un altre de Cosmètica natural. Les activitats finalitzaran dissabte amb un espai d’assessorament on es podrà aprendre a fer petits arranjaments de roba.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 16:07