Castellbisbal s’afegeix a la iniciativa "Hora del planeta" que enguany s’amplia amb un repte esportiu per a la ciutadania

Dimarts, 22 de març de 2022 a les 09:30

A més de l’apagada de llums dels edificis i monuments públics d’arreu del món, la iniciativa anima a la ciutadania perquè comptabilitzi els metres que faci a peu, corrent, patinant, nedant o en bicicleta amb l’objectiu d’assolir el màxim de quilòmetres.


Un any més, l’Ajuntament s’ha afegit a la celebració de l'"Hora del planeta": una iniciativa de l’organització ecologista WWF que té l’objectiu de fer visible la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic. Serà el desè any consecutiu que Castellbisbal s’adhereix a aquesta campanya que proposa tancar la il·luminació d’edificis i monuments d’arreu del món durant un hora.

Enguany, la convocatòria és el proper dissabte 26 de març, de 20.30 a 21.30 hores i al nostre poble s’apagaran els llums de l’Ajuntament, Can Margarit, l’Escola de Música, el Museu de la Pagesia i l’Església de Sant Vicenç.

Suma km contra el canvi climàtic
Aquest 2022, "Hora del planeta" planteja una nova acció perquè la ciutadania pugui implicar-se més en aquesta acció reivindicativa. En concret, s’anima a les persones a títol individual, als clubs esportius i a d’altres entitats perquè comptabilitzin els metres recorreguts a peu, corrent, patinant, nedant o en bicicleta i que afegeixin aquestes dades al web que s’ha habilitat a l’efecte.

L’objectiu dels organitzadors, WWF, és que, conjuntament a tot el món, s’assoleixin el màxim nombre de quilòmetres possibles. L’Illa Esportiva s’ha afegit a aquesta proposta i comptabilitzarà els metres recorreguts en les diferents activitats dirigides que es duguin a terme aquestes dies.

Podeu participar en aquesta iniciativa fins el 26 de març. A hores d’ara, ja s’han superat els 175.000 quilòmetres, una distància que equival a fer més de 4 voltes senceres a la Terra

Darrera actualització: 22.03.2022 | 12:38