Castellbisbal se suma a la campanya ‘Fem sortir els colors de la inorgànica’

Dijous, 2 de març de 2023

Demà es faran activitats dinamitzades a diversos punts del nucli urbà amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància de separar correctament els residus.

L’Ajuntament de Castellbisbal s’ha sumat a la nova campanya mediambiental que impulsa l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb el lema Fem sortir els colors de la inorgànica, un missatge que juga amb un doble sentit. Per una banda, ens parla de la barreja de diferents residus en el contenidor de la inorgànica, els quals haurien d'estar ben separats als contenidors de diferent color i, per una altra, ens trasllada el sentiment de vergonya que hauria de sentir la població que no recicla.

En el marc de la campanya, demà divendres, 3 de març, s’han organitzat diverses accions simultànies a peu de carrer dirigides a diferents públics, per mitjà de les quals es difondran missatges sobre la importància de la separació de les deixalles i per incidir en com fer-la correctament.

Una de les accions és un joc tipus Twister, adreçat a infants i famílies, que es durà a terme entre les 16.30 i les 18.30 hores, de manera itinerant, a l’entorn de l’escola Mare de Déu de Montserrat, l’institut-escola Les Vinyes, la Plaça de l’Església i el parc de les Destreses.

Altra proposta és un concurs de preguntes i respostes tipus Trivial, que a partir de les 18.00 i fins les 20.00 hores, tindrà lloc en terrasses i interiors de bars i locals de restauració del nucli urbà. La dinàmica consistirà en fer que les persones de diferents taules competeixen entre elles responent preguntes relacionades amb la recollida selectiva i la gestió de recursos.

La tercera activitat és una acció teatral, un Speaker’s Corner, en la qual un personatge interpretarà un monòleg en clau d’humor, crític amb les excuses per no reciclar, els tòpics de la reutilització i el reciclatge i totes aquelles conductes que ens allunyen de tenir un planeta millor. El trobareu, de 18.00 a 20.00 hores, a diferents punts del nucli urbà.

Darrera actualització: 21.06.2023 | 17:01