Castellbisbal se suma a la campanya per un Nadal inclusiu

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament participa per segon any consecutiu en aquesta iniciativa amb l’objectiu que tots els infants amb diversitat funcional puguin gaudir en igualtat d’oportunitats de les activitats del Campament Reial


L’Ajuntament de Castellbisbal s’ha adherit novament a la campanya per un Nadal inclusiu “Un Nadal per a tu i per a mi”, que vol donar visibilitat i normalitzar les situacions dels infants amb diversitat funcional. L’objectiu de la iniciativa és que tots els nens i totes les nenes puguin gaudir per igual de les festes nadalenques, i per a què això succeeixi, se’ls hi facilita l’accés als espectacles.

En aquest sentit, per segon any consecutiu, s’han reservat els primers quarts d’hora de cada torn de visites al Campament Reial dels dies 3 i 4 de gener per als infants amb diversitat funcional. L’espai s’ha preparat sense barreres arquitectòniques i adaptat en tot moment a la diversitat, serà però en aquests primers torns on es tindrà especialment cura d’aspectes més específics com el so, la llum i l’entorn a les necessitats més individuals, i així afavorir que totes les persones gaudeixen plenament l’experiència de trobar-se amb la comitiva reial.

Per obtenir aquestes entrades especials cal trucar a Can Margarit, al 93 772 00 55, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores. 

Les reserves es poden fer fins al 27 de desembre.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:45