Comença la recollida de joguines de la campanya solidària “Cap infant fora de joc”

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 00:00

Els donatius han de ser de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, i es poden lliurar a Can Margarit, fins al proper 11 de desembre.


Coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal, la Regidoria de Serveis a les Persones posa en marxa aquesta setmana una nova edició de la campanya Cap infant fora de joc amb l’objectiu que tots els nens i nenes del municipi puguin rebre els regals de Ses Majestats, la propera nit de Reis.

Enguany, amb motiu de la situació provocada per la COVID-19, hi haurà un únic punt de recollida a Can Margarit on es podrà fer el lliurament de les joguines fins a l’11 de desembre.

El passat Nadal es van recollir unes 200 joguines amb la campanya Cap infant fora de joc, que els Serveis Socials municipals van fer arribar a una seixantena de nens i nenes del poble amb edats compreses des d’un mes fins a 12 anys.

Gran part dels jocs i joguets es van recollir gràcies a la implicació de l’Automòbil Club Pota-rojos Competició amb la campanya, que cada any organitza un Trial 4x4 solidari, on una de les opcions per participar-hi és fer el donatiu d’una joguina. Cap infant fora de joc també compta amb la col·laboració de tots els centres educatius del municipi i de la Regidoria d’Esports.

Darrera actualització: 24.11.2020 | 12:29