Comencen les obres d’ampliació del CAP Dr. Joan Planas

Dimecres, 26 d'agost de 2020 a les 00:00

Els treballs tenen una durada prevista de 16 mesos i preveuen la construcció d’un nou edifici d’uns 650 metres quadrats connectat amb les instal·lacions actuals


Les obres d’ampliació i reforma del Centre d’Assistència Primària (CAP) Dr. Joan Planas ja estan en marxa. Els treballs, que està previst que acabin a finals de l’any vinent, permetran dotar l’equipament de més espai per a consultes i rehabilitar les zones destinades a l’atenció continuada i l’educació sanitària. També s’ampliarà l’espai de recepció i atenció a l’usuari.

En concret, el projecte d’ampliació i reforma del CAP preveu la construcció d’un nou edifici d’uns 650 metres quadrats connectat amb les instal·lacions actuals. 

Execució per fases

Després que a finals de l’any passat el concurs quedés desert per manca d’ofertes, finalment la Generalitat va adjudicar a principis de febrer la licitació dels treballs d’ampliació i reforma del CAP a Constructora d’Aro, SA per un import de 1.953.300,16 euros. Fins aquest mes d’agost, però, no han pogut començar les obres, que s’executaran per fases, fet que permetrà mantenir l’activitat assistencial a l’equipament mentre durin els treballs.  De fet, aquests dies s’estan adaptant els espais del centre per poder continuar fent visites i exploracions malgrat les obres i l’arribada imminent de la maquinària.

Prioritzar l’atenció no presencial

Amb l’objectiu de minimitzar les molèsties per les obres i tenint en compte la situació excepcional derivada de la pandèmia Covid-19, es recorda a la població que per a qualsevol consulta de salut abans de desplaçar-se al CAP es contacti amb el centre per telèfon al 93 772 03 56 o omplint un formulari a través de la pàgina web de programació de visites

Darrera actualització: 26.08.2020 | 13:58