Comencen les obres de reparació i millora del paviment dels carrers del municipi

Dimarts, 26 de març de 2019 a les 11:32

Els treballs s’inclouen en la campanya anual de manteniment de la via pública i es faran al nucli urbà, a les urbanitzacions i a les àrees industrials

Aquesta setmana, dimecres, han començat les obres de reparació i millora del paviment asfàltic dels carrers del municipi. En total, s’arranjaran una quarantena de trams de carrers situats al nucli urbà, a les urbanitzacions de Santa Teresita, Can Campanyà, Can Costa, Can Santeugini i Costablanca, als polígons industrials de Comte de Sert i Santa Rita i a l’àrea industrial del Llobregat.

La tria dels trams que s’arranjaran es fa a través del departament de Patrimoni Urbà que, durant tot l’any, fa un seguiment acurat de l’estat de tots els carrers del poble i confecciona una relació de punts que necessiten ser reparats (i que s’ordenen per criteris de prioritat).

És a partir d’aquesta llista que, cada any, l’Ajuntament contracta una empresa perquè faci les tasques de millora del paviment. En aquesta ocasió, les obres aniran a càrrec d’Eiffage Infraestructuras, SAU, costaran 191.175,78 euros i es finançaran amb el pressupost municipal del 2018.

Les obres començaran demà i està previst que estiguin enllestides a finals del mes de maig.
Consulteu els punts concrets on es faran les reparacions fent clic aquí.

Afectacions al trànsit i servei de bus
Tot i que en la majoria d’actuacions previstes, no serà necessari restringir l’accés del trànsit, hi haurà algunes excepcions:

Al carrer de Pi i Margall es repararà el tram situat entre la plaça de Catalunya i el carrer de Sant Francesc i caldrà restringir-hi la circulació durant les dues primeres setmanes d’abril. En concret:

  • De l’1 al 5 d’abril, s'hi prohibirà l’estacionament, però els veïns podran accedir als guals.
  • Del 8 al 12 d’abril, s'hi prohibirà la circulació de vehicles i hi haurà un canvi del recorregut del bus que comportarà anul·lar les parades situades al carrer de l’Estació i a l’avinguda de Molins de Rei (entre els carrers de Joan Maragall i Jacint Verdaguer).

Del 3 al 5 d’abril, a Can Campanyà, hi haurà un canvi del recorregut de l’autobús com a conseqüència de les obres que es faran a la cruïlla de l’avinguda de Gayarre amb els carrers de Pep Ventura i d’Enric Granados. Aquesta incidència també obligarà a anul·lar la parada de bus d’Enric Granados durant aquests dies.

Finalment, al carrer de l’11 de Setembre, s’hi prohibirà la circulació del 8 al 12 d’abril.

 

Darrera actualització: 28.03.2019 | 12:18