Comencen les votacions de les propostes dels Pressupostos Participatius Joves 2020

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 00:00

El jovent de 14 a 29 anys, empadronat al municipi, té temps fins al proper 15 de maig per escollir els projectes finalistes, que s’hauran d’executar durant aquest any.


El procés de Pressupostos Participatius Joves 2020, que destinarà 10.000 euros del pressupost municipal d’enguany a accions proposades i triades pel jovent, està entrant a la seva fase final. A partir de dilluns i fins al proper 15 de maig, tots els nois i noies de 14 a 29 anys, empadronats a Castellbisbal, podran votar les propostes finalistes a través del portal web Decidim Castellbisbal i escollir aquelles que es podran materialitzar al llarg d’aquest any.

En total, 18 projectes han arribat a la fase final de votació. Una dotzena són d’aportacions particulars i els sis restants són col·lectius. Hi ha propostes de tota mena, des d’accions de creixement personal, d’autogestió cultural i de videojocs, fins a tallers culinaris, de sexualitat i d’activitats de lleure i oci alternatiu. 

L’Ajuntament ha volgut reactivar el procés participatiu dels Pressupostos Joves 2020 després de valorar el fet que, malgrat la crisi sanitària de la Covid-19, el jovent està fent un ús molt intens de tots els recursos digitals que té a l’abast i que la participació als Pressupostos Participatius Joves està centralitzada en el portal web Decidim Castellbisbal. A més, amb la posada en marxa de nou del procés, es vol donar continuïtat a tota la feina feta pel jovent en la preparació de les propostes així com posar en valor l’elevat número de propostes que han passat a la fase final.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 14:27